Dues patrulles per contenir un home que pegava i insultava la dona davant els fills a Envalira

Els fets haurien passat aquest dissabte a darrera hora de la tarda dins d’un vehicle i els crits eren tan escandalosos que els veïns de la zona ho van sentir i van acabar alertant la policia

Un vehicle policial accedint en les dependències judicials.
Un vehicle policial accedint en les dependències judicials. Toni Solanelles

Fins a quatre agents de policia van ser necessaris per aturar la reacció enervada, primer contra la dona, després contra els mateixos uniformats, d’un home, turista francès, que aquest dissabte a darrera hora de la tarda va acabar detingut per un delicte de violència de gènere alhora que per resistir-se i faltar a l’autoritat. Els fets van passar entre les Bordes d’Envalira i el cap del port.

Una parella i dos criatures menors d’edat estaven a l’interior d’un cotxe BMW matriculat a França a l’altura d’una de les gasolineres que hi ha a Envalira. L’home cridava de tal manera -insultant i alhora agredint- la dona que veïns de la zona -eren 2/4 de 9 del vespre més o menys- van sentir la cridòria i intuint que a l’interior del vehicle hi havia algun problema van mobilitzar la policia. Una patrulla es va desplaçar fins a la zona per controlar el vehicle, ja al port d’Envalira.

Quan els primers agents van demanar explicacions als ocupants del vehicle, i especialment a l’home, aquest va reaccionar d’una manera molt agressiva, fora de lloc, amb la qual cosa, veient que tot plegat podia anar maldat, es va haver de mobilitzar una segona patrulla. L’home va girar llavors la seva ira contra els uniformats, als quals va oposar forta resistència a banda d’insultar-los a tort i a dret.

Segons haurien advertit alguns dels veïns que van alertar la policia, no hauria estat gens fàcil que els agents poguessin reduir el conductor del BMW i traslladar-lo cap al despatx central de la policia, on la seva actitud violenta i desafiant hauria persistit. Tot semblava indicar que un cop passés a disposició seria condemnat per la via ràpida però qualsevol eventual pena seria substituïda per una ràpida expulsió. Aquest fet podria ser no gens positiu, però, per a la dona.

Comentaris (1)

Trending