Dos germans beguts acaben detinguts després d’enfrontar-se a cops de puny al Serrat

La policia els va haver de detenir després que veïns alertessin d’una baralla que va deixar clares evidències de les agressions mútues en un i altre, que anaven molt passats de voltes

Una imatge d'arxiu del rètol indicatiu del Serrat.
Una imatge d'arxiu del rètol indicatiu del Serrat. ARXIU

Insult cap aquí, cop de puny cap allà. I molt d’alcohol. Tant que un dels dos homes, germans per a més detalls, que van acabar detinguts va donar una taxa que més o menys rodava els 3 grams d’alcohol per litre de sang. Si hagués conduït, hauria multiplicat per quatre el límit màxim permès per evitar la detenció. No pas per salvar-se de la multa. La batussa va ser prou notable perquè l’evidència de les agressions era palpable a ull nu.

Els fets haurien passat, segons que ha pogut saber ara l’Altaveu, dimarts poc abans de la mitjanit en un edifici del Serrat. Els dos protagonistes són dos germans residents de 47 i 45 anys que s’estaven estomacant de valent. Van discutir, es van insultar i van acabar amb el pis com si fos un ring i els veïns astorats i avisant la policia, que es va haver de desplaçar de pressa i corrents fins al lloc del requeriment per mirar de posar fi a l’altercat.

Bufetades, cops de puny. Els dos mostraven visibles seqüeles de l’intercanvi de cops i també evidenciaven que anaven passat de voltes quant a l’alcohol. Els dos van acabar detinguts. Les analítiques d’alcohol corresponents no deixarien lloc a dubtes. El més petit dels dos, quant a l’edat, donaria una taxa al tomb dels 3 grams d’alcohol per litre de sang, mentre que l’altre tenia un nivell d’alcoholèmia sensiblement més baix (1,3).

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending