A dormir a la presó per amenaçar de mort la parella i pegar-la a ella i al seu fill menor

Detingut en un domicili d’Andorra la Vella dissabte, aquest home de 36 anys va ser condemnat per la via ràpida a una pena de semi-llibertat

Una vista del centre penitenciari.
Una vista del centre penitenciari. Toni Solanelles

L’home que dissabte va ser detingut en un domicili d’Andorra la Vella per un delicte de violència de gènere haurà d’anar a dormir a la presó. De fet, haurà de fer estada al centre penitenciari sempre que no hagi d’anar a treballar. Aquesta darrera nit ja l’ha fet a la Comella després que la Batllia li imposés una pena de semi-llibertat en el marc d’una condemna per la via ràpida.

L’home, de 36 anys, va amenaçar de mort la seva parella alhora que la va agredir. També va rebre el fill menor de la parella que en el moment de la batussa hi havia al domicili. Certament, des del punt de vista d’eventuals lesions, aquestes no van tenir una rellevància destacada. Però el fet en sí sí que va ser greu. D’aquí la mesura judicial acordada.

Un cotxe policial en un carrer d'Andorra la Vella, on aquest dissabte també es va practicar una detenció per violència de gènere.

Relacionat

La mateixa parella de sempre

En ser detingut, l’home va ser acusat d’un delicte contra la integritat física (per les agressions) i contra la llibertat (per les amenaces), tot amb la particularitat de ser en l’àmbit domèstic i amb una dona implicada. Justament, hores després d’aquesta detenció, n’hi va haver una altra a la Massana, amb un home arrestat per agredir també la parella.

En aquell cas, es tracta d’una parella que malauradament són coneguts per mantenir una relació conflictiva, agreujada per l’elevat consum d’alcohol que fan un i l’altre. Feia poc temps que ja havien estat protagonistes d’un episodi similar. Després de passar la nit de dissabte a diumenge en les cel·les del despatx central de la policia, com va passar en el cas d’Andorra la Vella, l’home en aquest cas va ser condemnat per la via ràpida a una pena condicional i va recuperar la llibertat.

Comentaris (3)

Trending