Discuteix amb uns veïns a Sispony i acaba amenaçant un conductor amb una taser al Coll de la Botella

La policia ha detingut aquesta mitjanit un turista que conduint visiblement un BMW matriculat a Espanya ha acabat cometent diversos delictes

Una pistola elèctrica similar a la que hauria emprat el turista.
Una pistola elèctrica similar a la que hauria emprat el turista. ARXIU

Una discussió sobre música a Sispony ha acabat derivant aquesta mitjanit passada amb la detenció d’un turista al Coll de la Botella després que amenacés amb un taser un conductor. La policia l’ha pogut controlar quan ja semblava que passaria a territori veí i l’ha acabat acusant, almenys, de dos delictes: contra la llibertat per les amenaces i contra la seguretat col·lectiva perquè conduïa sota els efectes del que no hauria.

L’incident s’hauria iniciat, més o menys, a 2/4 d’11 de la nit amb un primer grup de persones a Sispony. Allí, per una qüestió relacionada amb un tema de sorolls i de música, es va enfrontar a aquest primer grupet de persones. L’home, no resident que conduïa un BMW fosc matriculat a Espanya, es va passar de frenada. Va amenaçar els presents de paraula i els va dir de tot. I va agafar, va accelerar i va marxar del lloc.

Els veïns víctimes d’aquest primer incident van alertar la policia, perquè entre altres coses semblava clar que l’home de les amenaces estava al volant alterat de forma artificiosa. Els agents es van presentar al lloc i van iniciar una recerca donant per fet que probablement havia tirat cap a territori espanyol i poca cosa hi podrien fer. Però no va ser així. El conductor alterat havia anat cap al Coll de la Botella fent virolles i altres imprudències al volant que van portar un altre conductor a retreure-li.

I aquí, el conductor forà ja no es va poder aguantar més. Va plantar-se davant l’altre conductor i en aquest cas les amenaces ja van ser força més contundents. Al vehicle hi duia una taser, que és nom comercial que ha esdevingut comú per designar les pistoles elèctriques, i no va dubtar en amenaçar amb aquella arma l’altre conductor. Enmig d’aquest altercat, va arribar la patrulla i es va poder controlar i detenir l’home, que encara roman en dependències policials i hauria de passar a disposició judicial en les properes hores.

Comentaris (9)

Trending