Detingut amb metamfetamina i haixix durant la festa major d’Escaldes

La policia ha arrestat dues persones durant els dies de celebració, mentre que dos homes també ho han estat per donar positiu per alcoholèmia

Un cotxe de policia.
Un cotxe de policia. POLICIA D'ANDORRA

La policia ha detingut dues persones durant els controls rutinaris durant la festa major d’Escaldes. Es tracta d’un jove de 21 anys per possessió de substàncies estupefaents, concretament 0,6 grams de metamfetamina i 1,5 grams d’haixix. D’altra banda, també ha controlat un altre jove per haver proferit injúries contra els agents.

La festa major d’Escaldes-Engordany s’ha saldat amb dos detinguts. La policia ha detingut dimecres a la matinada un noi de 21 anys per un presumpte delicte contra la salut pública. Durant l’escorcoll se li ha trobat 0,6 grams de metamfetamina i 1,5 grams d’haixix.

Un dia abans, s’havia detingut un altre noi de 21 anys per un presumpte delicte contra l’honor. En aquest cas, la patrulla va haver d’intervenir per controlar un grup de joves que estava causant un aldarull. Un dels implicats va injuriar els agents del cos d’ordre i va acabar detingut.

D’altra banda, s’han detingut dos homes per conduir beguts amb taxes de 2,04 i 1,02 grams per litre en sang, respectivament.

Comentaris

Trending