Detingut un home que portava 700 euros en bitllets falsificats

Havia intentat pagar en una perfumeria del Pas de la Casa amb 200 euros en aquesta moneda però els treballadors de la botiga van sospitar i van avisar la policia

Vehicles estacionats al Pas de la Casa una vegada oberta la frontera.
Vehicles estacionats al Pas de la Casa una vegada oberta la frontera. ARXIU

La policia va detenir el passat dijous un home que havia intentat pagar una compra al Pas de la Casa amb bitllets falsificats. Un cop controlat, se li van trobar fins a 700 euros en aquesta moneda inautèntica. Concretament, set bitllets de 100 cap dels quals era de curs legal.

Els fets van tenir lloc cap a les quatre de la tarda a la vila encampadana. La policia va rebre l’avís per part d’una perfumeria on l’home havia intentat pagar amb diners falsos. En concret, havia donat als treballadors de la botiga dos bitllets de 100 euros dels quals els empleats van sospitar. Per això va decidir avisar al cos d’ordre.

Un cop a l’establiment es va procedir al control de l’home, de 39 anys, i se’l va escorcollar. A banda dels dos bitllets amb els quals havia volgut pagar, se li van trobar cinc més. En total, per tant, 700 euros en moneda falsificada.

La policia va procedir a la seva detenció. Se l’acusa de ser el presumpte autor d’un delicte contra el tràfic jurídic. En concret, de l’intent de posada en circulació de moneda inautèntica.

Etiquetes

Comentaris

Trending