Detingut un home per anar sense mascareta i encarar-se als agents de policia

L’arrest, formalment per alteració de l’ordre públic, es va produir anit a l’altura del comú d’Andorra la Vella després que l’individu hagués estat ‘embolicant la troca’ pel nucli antic de la capital

Un cotxe de policia fent tasques de vigilància.
Un cotxe de policia fent tasques de vigilància. Toni Solanelles

La policia ha hagut de detenir les darreres hores un home que sense portar la mascareta posada estava provocant, a més, aldarulls al centre històric d’Andorra la Vella. L’arrest es va produir quan passaven vint minuts de les 10 de la nit a l’altura del comú de la capital. Segons fonts consultades, més enllà del comportament indegut, quan els agents li van recriminar la seva actitud, aquest es va encarar als policies, que van decidir arrestar-lo.

L’home, segons les fonts, havia estat embolicant la troca durant estona i la policia va decidir actuar per mirar que l’individu recapacités i deposés la seva actitud. Però ben al contrari d’això, el que va fer va ser continuar molt alterat i faltant al respecte dels agents. No ha estat l’únic detingut que hi ha hagut les darreres hores. També es va haver d’arrestar un home que a mitja tarda d’ahir entrava al Principat per la frontera hispanoandorrana i que havia crebrantat una ordre de l’administració.

Etiquetes

Comentaris (7)

Trending