Detingut per donar positiu per alcohol després de veure’s implicat en un accident amb danys

La policia ha arrestat des de dimecres tres persones més per conduir beguts o havent consumit tòxics i també un turista amb 0,6 grams de cocaïna dins un local d’oci nocturn del Tarter

Despatx central de la policia.
Despatx central de la policia. Toni Solanelles

La policia ha detingut els darrers dies fins a quatre homes a qui va enxampar conduint sota els efectes de l’alcohol. En un dels casos, la persona controlada va donar una taxa d’1,75 grams per litre de sang després de provocar un accident amb danys materials la passada matinada. També hi ha un arrestat a qui es va trobar amb cocaïna en un local d’oci nocturn i dos per delictes contra el tràfic jurídic.

Així ho ha explicat el cos d’ordre mitjançant un comunicat. Així, des de dimecres, s’ha interceptat quatre homes per conduir beguts. El primer, resident de 36 anys, se’l va arrestar la matinada de dimecres amb una taxa d’1,13 grams per litre. Els altres tres ja han estat enxampats la passada matinada: un, de 32 anys, donant fins a 1,75. En aquest cas, a més, la prova se li ha fet després de veure’s implicat en un accident amb danys materials.

Per últim, un home de 50 anys ha donat positiu de 0,84 i un darrer, de 32 anys, en tòxics. Aquest darrer també tenia el permís retirat.

Pel que fa a altres tipologies de delicte, ahir dijous la policia va detenir un home de 29 anys a un local d’oci nocturn del Tarter. Duia a sobre 0,6 grams de cocaïna. Dues altres persones més van ser arrestats per delicte contra el tràfic jurídic. Al Pas de la Casa es va localitzar un individu que el 2018 s’havia identificat amb un altre nom. I al riu Runer es va enxampar un altre home que tenia una ordre d’expulsió.

Comentaris (1)

Trending