Detingut per conduir drogat i en possessió d’amfetamines i haixix

La policia ha arrestat aquest cap de setmana sis persones per alcoholèmia i un turista amb 0,7 grams de cocaïna i 2,1 grams de marihuana, mentre un altre home hauria presentat un certificat laboral fals

Un control d'alcoholèmia.
Un control d'alcoholèmia. POLICIA D'ANDORRA

La policia ha detingut set persones aquest cap de setmana per conduir sota els efectes de l’alcohol o les drogues. Sis dels detinguts ho han estat per superar la taxa d’alcoholèmia, mentre que el restant anava drogat i estava en possessió de substàncies estupefaents.

Es tracta d’un resident de 18 anys que va donar positiu en la prova de tòxics i a qui els agents també van trobar en possessió de quatre pastilles d’amfetamina i 0,9 grams d’haixix. El cos d’ordre va arrestar la nit de dissabte a la frontera del riu Runer un altre home, de 37 anys i no resident, amb 0,7 grams de cocaïna i 2,1 de marihuana.

D’altra banda, s’han detingut sis persones per alcoholèmia. Es tracta de tres homes i tres dones d’entre 20 i 43 anys controlats amb taxes d’entre 0,91 i 1,85 grams d’alcohol per litre de sang. Un d’ells, a més, conduïa amb el permís retirat.

Finalment, la policia també ha arrestat un home, de 28 anys i no resident, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic. Hauria presentat un certificat laboral fals al Servei d’Immigració per obtenir l’autorització de residència i treball.

Comentaris (1)

Trending