Detingut un cinquè implicat en l’operació ‘Big Bang’ contra el tràfic de drogues

Per ordre judicial, la policia va arrestar al Pas un home de 43 anys a qui s’acusa d’haver distribuït substàncies estupefaents en els punts que la xarxa, desmantellada al març, tenia a la població fronterera

El material comissat per la policia en l'operació 'Big Bang'.
El material comissat per la policia en l'operació 'Big Bang'. CPA

El passat març, la policia va desmantellar un important punt de venda de droga al Pas de la Casa. En total, es van poder comissar fins a 342 grams de cocaïna, uns altres 342 d’haixix i altres substàncies estupefaents. En la llavors batejada operació ‘Big Bang’ es van detenir fins a quatre persones, dues de les quals van ingressar a presó. La investigació, però, no es va acabar llavors i ha continuat. Això ha permès que aquest dijous al matí s’hagi arrestat un cinquè implicat, que actuaria en diferents punts de distribució  la localitat.

La detenció va tenir lloc dijous al matí. Es tracta d’un home de 43 anys que també participaria de la xarxa de venda de diferents drogues que es va desmantellar llavors i que tenia el seu principal focus d’actuació a la localitat fronterera, especialment de cara a trobar clients entre els turistes que la visiten a l’hivern. En el seu dia, va ser una de les intervencions que més quantitat i varietat de substàncies estupefaents ha permès comissar al país.

La major part de la droga i els diners comissats corresponien presumptament a la dona detinguda.

Relacionat

La ‘cambrera de la coca’ del Pas i el segon gran implicat del ‘Big Bang’ entren a la presó

En concret, es van intervenir 342 grams de cocaïna, tant en roca com en dosis preparades per a la venda, 26 de metamfetamina, 342 d’haixix, 70 de marihuana i, també, petites quantitats d’èxtasi. També es va localitzar una xifra elevada de diners que, presumiblement, provenien del tràfic: 17.600 euros. I, a més, en els diferents escorcolls es van localitzar una màquina per comptar bitllets, cinc bàscules de precisió i altres estris destinats al tràfic.

Llavors, es van detenir quatre persones. Una era una dona que treballava com a cambrera en un conegut restaurant del carrer Major. Al seu domicili es va trobar una part important de la droga comissada. Un cop va declarar davant el batlle que porta la causa, va ingressar a presó, igual que un resident francès de 50 anys. Els altres dos implicats van quedar en llibertat amb càrrecs, després de refusar ser condemnats via judici ràpid.

Material, droga i diners comissats.

Relacionat

Estocada ‘mortal’ al mercat hivernal de cocaïna al Pas de la Casa

La policia ha anat tibant dels fils oberts en l’operació i això va permetre una nova intervenció. Aquest dijous es va arrestar un cinquè implicat en la xarxa. Es tracta d’un home de 43 anys que va ser detingut al mateix Pas de la Casa. Segons la policia, que seguia ordres judicials, aquest actuava amb diversos punts de venda a la població.

Etiquetes

Comentaris

Trending