Detingut l’ambaixador-coordinador de la Cimera Iberoamericana en donar positiu després d’un accident

Jaume Gaytán ha perdut el control del seu vehicle vers les 2 de la matinada en una rotonda de la Massana

Una imatge d'arxiu de la zona on hi hauria hagut l'accident.
Una imatge d'arxiu de la zona on hi hauria hagut l'accident. ARXIU

La policia ha detingut aquesta matinada l’ambaixador-coordinador nacional de la Cimera Iberoamericana, Jaume Gaytán, arran d’un positiu d’alcoholèmia després de patir un accident de circulació en una de les rotondes que hi ha a l’accés sud de la Massana. Gaytán ha perdut el control del vehicle tot sol i sortosament només s’han hagut de lamentar danys materials.

El sinistre, segons les fonts consultades, ha passat vers les 2 de la matinada. I com és preceptiu en tots els accidents, com a conductor del vehicle Gaytán ha estat sotmès al control d’alcoholèmia En donar poc més d’1 gram d’alcohol per litre de sang -i, en tot cas cas, en superar el màxim penal permès de 0,8- el diplomàtic ha estat arrestat. Poc abans del migdia ha estat posat a disposició judicial.

El Volkswagen Golf que conduïa l’ambaixador -també ho havia estat a Madrid i Portugal, per exemple-, resident a Ordino, va patir danys, com s’ha dit, igual com elements del mobiliari urbà i viari. A banda de l’equip d’atestats de la policia, també s’han hagut de desplaçar fins al lloc dels fets agents del servei de circulació de la Massana i els bombers.

Comentaris (21)

Trending