Detinguda una turista per pegar la parella en les immediacions de Caldea

Durant el cap de setmana s’han produït fins a sis arrestos vinculats, d’una manera o altra, a petites baralles o agressions

L'agressió última s'hauria produït en les immediacions de Caldea.
L'agressió última s'hauria produït en les immediacions de Caldea. Toni Solanelles

Una dona de 30 anys turista va ser detinguda aquest diumenge a les 7 de la tarda després de plantar una bufetada, entre altres coses, en les immediacions de Caldea a la seva parella. Tots dos estaven de passada pel Principat. De visita. I aquesta nit se l’ha passat al despatx central de la policia. Finalment, i com l’Altaveu ja ha anat explicant, durant el cap de setmana s’han practicat sis detencions lligades d’una manera o altra amb petites baralles o agressions, moltes d’elles de parella.

El despatx central de la policia de nit.

Relacionat

Estan tot el dia discutint-se com a gat i gos i acaba detingut l’home acusat de violència domèstica

La darrera, s’ha dit, la d’aquest diumenge a la tarda a prop del termolúdic d’Escaldes. En el marc d’una discussió que va anar pujant de to, una dona va pegar l’home i en ser en un espai públic va ser observat per altres persones que veient la batussa haurien advertit la policia, que es va presentar al lloc i va detenir la dona. Si fa o no fa és el mateix que va passar la matinada de diumenge, vers les 3, quan alertada per una veïna, la policia va detenir, en aquest cas, els dos integrants d’una parella per unes agressions mútues. En aquest cas tenien 30 i 35 anys i ja estan alliberats després de passar a disposició judicial i ser condemnats per la via ràpida.

Una imatge d'unes manilles policials.

Relacionat

La ‘culpa’ va ser de la veïna

De la resta d’arrestos, el primer, un home resident de 44 anys, va ser detingut divendres al vespre a Andorra la Vella per presumpte maltractament en l’àmbit domèstic (violència de gènere). El segon, també a la capital, va ser el d’un home resident de 20 anys, a les 2.30 hores, arran d’una agressió en un local d’oci nocturn. I el tercer, prop de les cinc de la matinada de diumenge, també es va detenir una dona resident de 23 anys per un presumpte delicte contra la funció pública per desobediència als agents. Els policies l’havien controlat juntament amb la seva parella després que un home els alertés que el jove l’hauria agredit.

Comentaris (2)

Trending