La ‘culpa’ va ser de la veïna

La policia deté una parella arran d’una baralla domèstica i malgrat la condemna imposada es descarta cap mesura d’allunyament perquè els cònjuges asseguren estar ja reconciliats

La discussió va pujar de to, tant, que de les paraules i els crits es va passar a una baralla en tota regla. Tant, que la veïna va escoltar la batussa i, temerosa que passés alguna cosa greu, va trucar la policia. Una patrulla d’uniformats va acudir al lloc del requeriment i va constatar que, efectivament, hi havia hagut un altercat. Resultat? La parella, tots dos, detinguts. I la veïna, després d’explicar el que hagués sentit, podent dormir ‘tranquil·la’.

Els fets haurien passat aquesta matinada de diumenge. Home i dona han acabat passant la nit al despatx central de la policia. I han passat a disposició judicial poc després del migdia de diumenge. Han estat condemnats per la via ràpida a una pena que no ha transcendit però que, han assegurat les fonts judicials consultades, no és rellevant. De fet, ni tan sols la Batllia ha hagut d’imposar cap ordre d’allunyament perquè els dos cònjuges han assegurat -i el seu posicionament era fiable- que ja s’havien reconciliat.

Que no tornarà a passar, vaja. De fet, cap dels dos ha volgut denunciar l’altre i tampoc hi ha hagut cap reclamació de l’un contra l’altra ni de l’altra contra l’un. En fi, baralla sentimental sí. Però ‘la culpa’ hauria estat de la veïna per alertar la policia. En cas contrari, no hauria passat res de res. La parella en qüestió ha estat dues de les cinc detencions que hi ha hagut a cavall de dissabte a la nit i les primeres hores de diumenge. Un parell d’alcoholèmies i una dona arrestada per desobeir les ordres policials que ni tan sols ha hagut de passar a disposició judicial per ser alliberada haurien estat altres de les intervencions policials.

Comentaris (2)

Trending