Estan tot el dia discutint-se com a gat i gos i acaba detingut l’home acusat de violència domèstica

Els fets van passar divendres en un domicili de Ciutat de Valls i l’arrestat va rebre una condemna mínima i per la via ràpida una vegada posat a disposició judicial

El despatx central de la policia de nit.
El despatx central de la policia de nit. Toni Solanelles

Una parella amb una relació desgastada i malmesa des de fa temps. Tensió acumulada. Discussions a l’ordre del dia. Com aquest divendres quan, aparentment, tots dos -però segons el detingut i posteriorment condemnat, amb la dona com a incitadora- van estar durant tot el dia ‘buscant-se’ les pessigolles. En fi, que va ser l’home qui va acabar detingut acusat de violència domèstica i condemnat per la via ràpida de forma molt mínima.

I és que segons l’arrestat, hauria estat la seva parella qui divendres, des de bon matí, l’estaria insultant i buscant-li les pessigolles. Fins que hi hauria hagut un moment en què l’home, fart de la brega, i en un intent suposat de calmar l’altra, o d’aturar les molèsties que aparentment sofria, l’hauria agafat pels canells. El germà de la dona hauria intervingut per separar-los i, de fet, hauria declarat que va haver d’aturar l’agressió de l’home. Aquesta versió hauria estat clau en la detenció inicial i posterior condemna.

Els fets van succeir divendres en un domicili de Ciutat de Valls i s’hauria detingut l’home més enllà de les 9 de la nit després que la dona interposés denúncia a la policia per la presumpta agressió soferta. L’home va defensar que ell havia estat víctima de les provocacions de la seva parella que, fins i tot, hauria intentar agafar un ganivet que el seu propi germà li va aconseguir retirar.

En fi, detingut acusat de violència domèstica -no de gènere en aquesta ocasió per tal i com es van desenvolupar els fets-, dissabte va passar a disposició judicial i va ser condemnat per ordenança penal, encara que a una pena mínima. Això sí, hi ha una ordre d’allunyament perquè un i altre no hagin de tornar a estar junts durant un temps.

Comentaris (2)

Trending