Detinguda al Pas per envestir amb el cotxe una dona que reservava una plaça d’aparcament

L’incident s’ha produït aquest migdia en la zona d’estacionament en bateria de l’avinguda del Consell General; les dues implicades són turistes franceses

Una imatge de la zona d'estacionament de l'avinguda Consell General.
Una imatge de la zona d'estacionament de l'avinguda Consell General. ARXIU

La policia ha detingut aquest migdia una turista de 39 anys acusada d’un delicte contra la integritat física després que envestís una altra dona, també de fora del Principat, que estava fent temps tot reservant una plaça d’aparcament lliure on l’arrestada també volia accedir. Després d’un intercanvi de paraules, la dona que ha acabat detinguda ha colpejat l’altra fent-la caure a terra. La maniobra ha estat intencionada. Sortosament, les lesions causades no han revestit gravetat.

Els fets han succeït poc després del punt del migdia a la zona de places d’estacionament en bateria de l’avinguda Consell General de la localitat encampadana. Una turista francesa de 34 anys esperava al costat d’un lloc lliure l’arribada del vehicle amb el qual havia arribat al Pas. Reservava un espai d’aparcament. De cop ha aparegut un altre turisme, un Citroën C4 matriculat ha França. Quan ha intentat accedir a la plaça, la vianant que estava fent la ‘reserva’ ha fet un gest amb els braços per deixar clar que estava esperant un cotxe perquè ocupés aquell indret.

La conductora, enutjada, hauria iniciat una discussió verbal mentre l’altra es mantenia ferma al lloc lliure decidida a esperar els seus acompanyants amb automòbil. Com que la conductora ha vist que la vianant no pensava marxar, ha accelerat el vehicle, sense agafar una gran velocitat, fent caure la dona que ha acabat sota de l’automòbil. Sortosament, ja havia aturat la marxa i no l’ha atropellat. No li ha passat per sobre.

La ferida ha estat traslladada a l’hospital perquè se li fes la pertinent revisió alhora que informe forense, tot resultant amb contusions lleus i algunes rascades. La conductora del vehicle ha estat detinguda i se li ha atribuït de manera genèrica d’un delicte contra la integritat física. Seran les autoritats judicials les que hauran de determinar l’acusació exacta, que segurament serà un delicte de lesions causades voluntàriament amb un giny (el vehicle en aquest cas) susceptible de produir la mort.

Comentaris (2)

Trending