Detinguda una conductora beguda després de danyar tres vehicles estacionats a Encamp

La dona conduïa anit un cotxe per la zona del Balcó del Solà amb ostensibles símptomes d’alcoholèmia que els agents que li van fer la prova van poder constatar

Una imatge de la zona del Balcó del Solà, a Encamp.
Una imatge de la zona del Balcó del Solà, a Encamp. ARXIU

La policia va detenir anit una dona que conduint sota els efectes de l’alcohol hauria causat danys materials de diversa consideració a com a mínim tres vehicles estacionats a la zona del Balcó del Solà d’Encamp. Els agents van intervenir en comprovar com el cotxe feia algunes maniobres impròpies d’una conducció normal. En fer-li la prova d’alcoholèmia, la conductora -el vehicle era un Audi A4 matriculat al Principat- va donar positiu i va ser arrestada. Durant el dia d’avui passarà a disposició judicial i li serà retirar el permís de conduir durant uns quants mesos.

No és pas aquesta la única detenció que ha fet el cos d’ordre les darreres hores en relació amb delictes contra la seguretat en el trànsit. El dijous sol ser un dia tradicional de sortides i trobades d’oci que s’allarguen durant hores i la policia ha fet diversos arrestos després de constatar alcoholèmies positives la passada nit i matinada. En el cas d’Encamp, però, es va donar la circumstància, a més, de la constatació de danys en almenys tres cotxes estacionats.

Els fets van succeir pels volts de 2/4 d’11 de la nit i els cotxes que van sortir malparats suposadament producte de la indeguda conducció de la detinguda són de les marques Volkswagen, Fiat i Mitsubishi. Els agents van contactar amb els propietaris dels tres automòbils perquè es poguessin dur a terme les corresponents comunicacions entre assegurances i així reparar els danys soferts.

Comentaris (1)

Trending