Desplegament policial al centre d’Andorra la Vella per detenir un home armat

El cos d’ordre hauria mobilitzat arran dels avisos de diversos ciutadans que l’havien vist ensenyant la pistola i se l’ha pogut controlar a la zona de Prat de la Creu

Dos policies fent la recerca al carrer Prat de la Creu.
Dos policies fent la recerca al carrer Prat de la Creu. T. S.

Fort desplegament policial al centre d’Andorra la Vella. El cos d’ordre s’ha mobilitat per cerca un home al qual s’ha vist ensenyant una arma pel carrer. La situació ha generat una forta tensió a la zona, on la presència dels agents i dels seus vehicles ha estat ben visible. Finalment, se l’ha pogut detenir a la zona de Prat de la Creu, sense que hagi transcendit els motius de la seva conducta. Un dels fets que ara s’ha de determinar és si la pistola era real o una simulació.

L’avís s’hauria rebut cap a dos quarts d’onze del matí. Diversos ciutadans s’han posat en contacte amb el cos per denunciar que el sospitós aniria pel carrer ensenyant sense cap problema l’arma. Lògicament, l’alerta ha provocat la mobilització immediata d’un bon nombre d’efectius, que s’han desplegat per la zona per fer la recerca.

El dispositiu no només se centra al carrer Prat de la Creu, sinó que també s’ha ampliat a altres punts, com ara el poblet de Nadal. Al llarg de prop de dues hores, els agents han fet una intensa recerca per la zona, amb l’objectiu de localitzar l’home.

Finalment, però, s’ha pogut trobar l’individu i procedir a la seva detenció. Hauria estat pels volts d’un quart d’una del migdia al carrer de Prat de la Creu, prop de l’entrada cap al Parc Central. La patrulla l’ha identificat i se l’han endut cap al despatx de policia.

Encara no ha pogut esbrinar els motius pels quals l’home, un resident al país, ha actuat d’aquesta forma. Ara, al despatx, s’intentarà treure’n l’entrellat de tot plegat. Un dels punts claus que cal determinar és si l’arma era real o només una simulació. En qualsevol de les dues opcions, l’home hauria comès un delicte, però la gravetat seria diferent, lògicament.

Comentaris (3)

Trending