Desplegament d’antidisturbis per una batussa de ‘pa sucat amb oli’ en un bar

Les diverses trucades rebudes a la centraleta de la policia i la disponibilitat del GSMO han animat a activar un recurs la intervenció del qual ha quedat en no-res

Els dos furgons en les immediacions del local on hi havia la suposada baralla.
Els dos furgons en les immediacions del local on hi havia la suposada baralla. T. S.

Havia de ser la batussa del mai no acabar. Cert que en segons quines hores, segons amb qui i segons on, les coses poden sortir de mare fàcilment. Però activar vuit agents antidisturbis cada vegada que hi ha una discussió pujada de to en un bar pot semblar excessiu -clar que hi ha molts condicionants a valorar-, però en aquesta ocasió, almenys, l’operatiu ha quedat excessiu en una sortida aquesta tarda en un establiment de l’avinguda Mitjavila d’Andorra la Vella.

Quan han arribat els agents dels grups de suport a manteniment a l’ordre amb ben poca cosa s’han trobat. El desplegament s’ha efectuat poc abans de les 7 de la tarda. Diverses trucades alertant d’una baralla en un bar de la zona més propera al pont de París han portat a activar el GSMO. Quan els funcionaris uniformats han arribat amb les seves furgonetes i els seus equips de protecció, els que es barallaven, sembla que més a base de crits que de cops, ja havien sortit per l’altra porta. Hi ha hagut moments de tensió, sí. Però sense que els agents hagin hagut formalment d’actuar.

I mentre que a Mitjavila no ha calgut practicar cap detenció perquè ni els protagonistes de la suposada baralla ja no hi havia, com aquell qui diu, el que sí que s’han hagut de detenir han estat dos conductors que conduïen per diferents punts del Principat (a l’avinguda Tarragona o a la carretera de la Comella, per exemple) i en diferents moments (vers les 15.40 hores i vers les 19.30 hores) amb el permís de circulació retirat. Com més va, més conductors sense carnet s’atreveixen a circular fent cas omís a la prohibició dictada.

Etiquetes

Comentaris (21)

Trending