La crema d’una paella causa un fort ensurt en un edifici a Ciutat de Valls

(AMB VÍDEO) La fumera que ha fet el petit foc en agafar-se en la campana extractora d’una cuina i que ha incinerat un armari ha portat els veïns d’un immoble del carrer Roureda de Sansa a ‘autodesallotjar-se’ fins que els bombers els han assegurat que no passava res

Desplegament de bombers a la zona.
Desplegament de bombers a la zona.

Els veïns de l’edifici número 14 del carrer Roureda de Sansa, a la zona de Ciutat de Valls, a Andorra la Vella, s’han ‘autodesallotjat’ a partir de 2/4 de 10 de la nit en comprovar la fumera que desprenia un habitatge de l’immoble. Tement un incendi, els veïns que hi havia en altres pisos del mateix bloc han anat sortint al carrer. Una vegada han arribat els bombers i han pres el comandament de la situació ha començat a canviar.

La porta del pis afectat estava tancada, per tant, la fumera ha traspassat menys del que es podia pensar. I l’origen de tot plegat era una paella al foc -a la vitroceràmica per ser exactes- que ha acabat cremant. Això ha causat un petit incendi que s’ha agafat a la campana extractora i que ha cremat un armari que hi havia a la part superior de l’equipament. Amb uns pocs litres d’aigua, els bombers, que han desplaçat les dotacions habituals per a casos com aquest, han controlat de seguida la situació.

Una vegada assegurats que no hi havia perill, els veïns han anat tornant als seus domicilis. Fins al lloc dels fets s’hi havia desplaçat també una patrulla de la policia i agents del servei de circulació d’Andorra la Vella. El foc i el fum han causat un fort ensurt però poca cosa més. Això sí, els residents al pis afectat, a poder ser, hauran de passar la nit a fora. No perquè l’immoble hagi quedat malmès especialment, sinó perquè és més recomanable que deixin ventilar l’habitatge tota la nit.

I és que el fum s’ha deixat notar de valent malgrat que més enllà de la cuina, la resta d’estances del pis no s’han vist afectades, danyades, més enllà de la fortor de la fumera. Evidentment, si l’habitatge on s’ha iniciat tot plegat no hi ha hagut repercussió especialment negativa, en el conjunt de l’immoble menys encara. I tot plegat ha quedat en un fort ensurt. Un més a la zona on les cases s’esquerden.

Comentaris

Trending