El ciclista Jasper de Buyst busca testimonis de l’accident que va patir a la Rabassa

El corredor del Lotto Soudal, que es va fracturar la costella, explica que necessita els seus testimonis per a l’atestat policial i l’informe per a l’asseguradora, però deixa clar que el conductor del cotxe amb el qual va topar sí que el va socórrer

Comentaris

El ciclista belga Jasper de Buyst.
El ciclista belga Jasper de Buyst.

El ciclista Jasper de Buyst ha denunciat l’accident de trànsit del qual va ser víctima ahir al migdia a la carretera de la Rabassa. El corredor de l’equip Lotto Soudal ho ha explicat a Twitter on indica que està buscant els testimonis de la topada. El belga va patir una fractura de clavícula de la qual va ser atès al servei d’urgències de l’hospital de Meritxell.

L’accident va tenir lloc poc després de la una del migdia d’aquest divendres. Segons explica de Buyst, es trobava baixant per la carretera quan es va trobar amb el cotxe, que havia envaït el carril contrari, justament, per avançar dos altres ciclistes.

Entrada d'urgències a l'hospital

Relacionat

Dues persones resulten ferides a dos accidents

A través del seu perfil a Twitter, el corredor blega la voluntat de la piulada és trobar, justament, aquests dos usuaris de la via, no pas el conductor. I és que, de fet, deixa clar que “el conductor no em va deixar allà i em va ajudar”. El que vol, però, és localitzar els dos ciclistes per poder completar l’atestat de la policia i, sobretot, l’informe de cara a l’asseguradora.

Etiquetes

Comentaris (8)

Trending