Dues persones resulten ferides a dos accidents

El primer incident, entre un cotxe i una bicicleta s’ha produït a la carretera secundària 130 de Sant Julià i el segon, entre dos vehicles, a Escaldes-Engordany

Entrada d'urgències a l'hospital
Entrada d'urgències a l'hospital

Dues persones han resultat ferides en dos accidents aquest migdia. El primer d’ells s’ha produït a les 13:20 a la carretera secundària 130 de Sant Julià de Lòria i ha sigut entre un cotxe i una bicicleta. El segon incident, a les 13:55 h, a la carretera de l’Obac, a Escaldes–Engordany.

L’accident localitzat a Sant Julià s’ha produït entre un cotxe Mercedes Benz V amb matrícula francesa i una bicicleta. El ciclista, un home no resident de 28 anys ha resultat ferit. Ha sigut traslladat a urgències, on després de fer-li diverses proves se li ha localitzat una fractura a la clavícula, i ha sigut donat d’alta posteriorment.

D’altra banda, la topada a Escaldes ha sigut entre dos cotxes, un Audi A4 i un Volkswagen Golf, ambdós amb matrícula del Principat. La dona del darrer vehicle ha resultat ferida, i el cap de guàrdia de l’hospital explica que s’ha tractat de contusions lleus i que ha sigut donada d’alta ràpidament.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending