Cau de quatre metres mentre netejava la façana de Caldea però només es fa contusions

L’accident laboral ha passat poc abans d’aquest migdia i, sortosament, l’operari d’una empresa subcontractada pel termolúdic ha pogut ser donat d’alta poques hores després

Comentaris

Una imatge de la llacuna exterior de Caldea.
Una imatge de la llacuna exterior de Caldea. CALDEA

Un operari d’una empresa subcontractada per la SEMTEE ha sofert ferides que sortosament no han revestit gaire gravetat després de caure del dispositiu on estava enfilat per netejar la façana exterior de l’edifici de Caldea. Des del punt de la caiguda fins al terra hi havia entre quatre i cinc metres segons que han indicat fonts coneixedores de l’accident laboral.

La caiguda ha tingut lloc poc després de 2/4 de 12 del migdia i fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat emergències mèdiques i també tècnics d’inspecció de treball. A més a més, segons les fonts, també han estat mobilitzats policies i agents de circulació. El sinistre laboral ha ocorregut per la façana que confronta amb el carrer Josep Viladomat, pràcticament davant per davant del centre residencial privat Salita.

L’operari ha estat traslladat al centre hospitalari i després de fer-li l’oportuna revisió i en constatar que tot plegat havia quedat amb només unes contusions, al cap d’unes poques hores i rebuda l’atenció a Urgències se li ha donat l’alta. Des de Caldea s’ha celebrat que tot plegat hagi quedat en un ensurt i que malgrat la caiguda tot plegat “no hagi revestit gaire gravetat”.

Comentaris

Trending