Cacen un cotxe andorrà a 200 quilòmetres per hora a l’Arieja

Arran dels fets, que van tenir lloc dissabte al migdia, al conductor se li ha retirat temporalment el permís i el vehicle ha quedat comissat durant una setmana

Comentaris

El cotxe, comissat per la gendarmeria.
El cotxe, comissat per la gendarmeria. GENDARMERIA

La gendarmeria de l’Arieja va detenir el passat dissabte un conductor resident al Principat al qual va enxampar circulant amb el seu cotxe a 200 quilòmetres per hora als afores d’Arignac. L’home circulava en direcció a Andorra quan el cos d’ordre va detectar la infracció. Superava en gairebé el doble el màxim de velocitat permesa en aquest tram de la xarxa viària.

Els fets van tenir lloc dissabte al migdia. El vehicle, un Audi de matrícula andorrana, circulava en direcció al Principat per l’RN-20, prop de la població d’Arignac. Els gendarmes van comprovar que el vehicle anava a 200 quilòmetres per hora, quan el tram té una limitació de 110.

Lògicament, el va interceptar poc abans de les dotze del migdia. Segons han informat diferents mitjans de la zona, hauria hagut de pagar una multa de 750 euros. També se li va retirar el permís i se li va retenir el cotxe durant una setmana.

A banda, com és habitual, els gendarmes han traslladat tota la informació pertinent a la prefectura i al ministeri fiscal de Foix. Se seguirà, doncs, el procés per decidir quina és la sanció definitiva que s’imposa al conductor.

Etiquetes

Control de la gendarmeria a l'Arieja.

Relacionat

França demana celeritat en el conveni per cobrar les multes de radar als conductors andorrans

Comentaris (14)

Trending