Els bombers tornen a acudir d’urgència als edificis de l’avinguda Santa Coloma per un ensurt

Les fissures puntuals sobre les quals haurien alertat els veïns aquest matí són considerades normals pels tècnics comunals i externs que les han valorat

Testimonis de guix col·locats al peu de la façana.
Testimonis de guix col·locats al peu de la façana. Toni Solanelles

Els bombers han hagut d’acudir aquest matí, de nou, a la zona de l’avinguda Santa Coloma on, al tomb dels edificis números 28 i 30, des de diumenge s’és conscient que hi ha unes fissures que ni al propietari d’un dels blocs ni als seus ocupants no agraden gens. Si bé els testimonis de guix ubicats entre les façanes i la voravia no haurien evidenciat nous moviments sí que alguns ocupants dels edificis han alertat del que consideraven noves fissures.

I els bombers s’han desplaçat poc després de les 11 del matí fins a l’indret des d’on s’havia fet el requeriment per avaluar la situació. Segons fonts del cos, una vegada allí, s’ha contactat amb els tècnics comunals i amb els d’una empresa privada que fa controls de qualitat d’obres per analitzar allò alertat pels veïns. Aquests tècnics haurien conclòs que tot entrava dins la normalitat i s’ha qualificat poc més que d’ensurt l’alerta veïnal.

Els testimonis de guix col·locats a la façana per avaluar eventuals moviments.

Relacionat

Sense nous moviments en les fissures dels edificis de l’avinguda Santa Coloma

Les obres a la parcel·la que queda a l’altra banda de la carretera i que també té accés pel carrer Prada Motxilla continuen endavant. Per ara, però, no s’han sentit els moviments i, sobretot, les ‘explosions’ que van ser objecte del pànic d’alguns dels residents a la zona i que, en definitiva, van portar el propietari d’un dels immobles a acudir diumenge a l’edifici i descobrir les fissures que, almenys d’entrada, van causar cert temor atès afectaven la façana, algunes estances interiors i també la via pública.

Comentaris (3)

Trending