Ensurt per l’incendi a una terrassa d’un dels àtics de l’edifici The Embassy

L’actuació dels bombers ha estat relativament senzilla, ja que el fet que el pis estigués buit i amb les portes del balcó tancades ha impedit que el foc hagi pogut anar cap a l’interior i tampoc ha estat necessari fer cap desallotjament de veïns

https://youtu.be/ouDDgTuBhkE

Els bombers han intervingut aquest migdia per extingir un foc que s’havia declarat en una terrassa d’un dels àtics de l’edifici The Embassy, conegut popularment com el Diamant, a l’avinguda Mertixell d’Andorra la Vella. El succés, que ha provocat una considerable fumera, s’ha saldat només amb danys materials. No ha estat necessari ni tan sols desallotjar cap dels veïns del bloc, tot i que sí que s’ha creat una considerable expectació a la zona.

L’alerta s’ha donat cap a dos quarts de dues de la tarda. Es tenia constància de flames i fum que es veien a la terrassa. Ràpidament, cap al lloc dels fets s’han desplaçat efectius de bombers tant des de Santa Coloma com des de la Massana, tot i que aquests, finalment, no han hagut de participar en el sinistre. En concret, s’han desplaçat dos camions de foc, un escala i el de comandament, així com dues ambulàncies, una del SUM, patrulles de policia i efectius del servei de circulació de la capital.

El fum era visible des del carrer.
El fum era visible des del carrer.

Els bombers han atacat les flames des del carrer del doctor Molines. De seguida han pogut constatar que les flames afectaven principalment una de les persianes de l’àtic, però no pas l’interior, ja que estava desocupat i amb les portes tancades, fet que ha evitat que el foc s’hagi pogut expandir cap a dins. Les fonts consultades han indicat que l’actuació ha estat relativament senzilla i ràpidament s’han pogut extingir les flames, l’origen de les quals encara s’ha de determinar. Una possible hipòtesi seria un possible curtcircuit del mecanisme elèctric.

WhatsApp Image 2021 08 28 at 14.58.28
Bombers actuant al carrer Doctor Molines.
 

Tot i el fum que s’havia generat, els bombers no han necessitat desallotjar la resta de persones de l’edifici. L’incendi ha acabat causant tot just danys materials, sobretot a la persiana, i també lleugerament a la finestra. Així doncs, tot ha quedat simplement en un ensurt.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending