Mobilització de policia i bombers a Prada Ramon pel fum que generava… una porta que s’estava serrant

Diverses dotacions del cos d’extinció i incendis i almenys una patrulla policial s’han hagut de desplaçar fins al carrer Sant Esteve de la capital

Comentaris

Dos camions de bombers al carrer Sant Esteve aquest dimecres al matí.
Dos camions de bombers al carrer Sant Esteve aquest dimecres al matí. Altaveu

Fum n’hi havia. Fins i tot alguna guspira. Però res d’anormal ni perillós. Amb tot, l’alerta de fum donada per un veí del carrer Sant Esteve d’Andorra la Vella, a la zona de Prada Ramon, ha comportat una mobilització que ha generat una forta expectació entre el veïnat. I tot plegat per no res: s’estava serrant una porta amb una radial.

En efecte, en un habitatge d’aquell carrer, s’hi estan fent unes obres de reforma. El pis s’està gairebé refent de dalt a baix i un dels operaris de l’empresa contractada per fer-hi els treballs ha agafat una serra radial per serrar una porta. Aquest fet ha comportat que per una finestra en sortís fum i alguna guspira per la feina de la radial. Tot plegat ha portat a mobilitzar un dispositiu de bombers i policia pels volts de 3/4 d’11 del matí.

9c009b86 0159 49f2 8972 3ee3e48826cf
Els bombers durant la intervenció.

Almenys dues dotacions del cos d’extinció i incendis i una patrulla policial s’han traslladat fins la zona, que fins i tot han acordonat. Una vegada han acudit al domicili d’on sortia el fum i han parlat amb els operaris, tot ha quedat resolt i s’ha desfet el suposat malentès. I s’ha donat la intervenció per acabada.

Comentaris (1)

Trending