Els bombers donen definitivament per tancat l’incendi en un edifici en construcció del Serrat

Dotacions del cos han anat fent controls de matinada atès que la fusta era molt predominant en l’estructura on hi va haver l’ensurt

Bombers treballant en el punt del teulat on hi va haver la flama.
Bombers treballant en el punt del teulat on hi va haver la flama.

Els bombers consideren definitivament tancat el cas de l’incendi que hi va haver aquest divendres a la tarda en un edifici en construcció al Serrat, a la parròquia d’Ordino. Tot i que abans d’un parell d’hores després d’iniciar la intervenció ja es considerava el foc extingit del tot, durant la nit s’han anat fent vigilàncies atès que l’estructura on hi va haver l’ensurt era de manera molt majoritària de fusta.

Per això s’han anat revisant els punts calents per tal d’evitar alguna nova revifada. De fet, sense saber la causa exacta, ja va ser algun element que va quedar cremant en somort provinent d’uns treballs que es van fer amb la tela asfàltica del llosat de la coberta l’origen de la primera flamarada. Per aquest motiu s’han anat fent revisions fins a donar per tancat del tot la qüestió.

Actuació dels bombers al Serrat.

Relacionat

Els bombers aniran controlant l’edifici en construcció del Serrat on hi ha hagut l’ensurt de foc

Ara hauran de ser la constructora i els promotors de la construcció els que avaluïn l’estat de la mateixa i impulsin les accions que considerin escaients en matèria de responsabilitats o altres. De fet, aquest mateix matí, com a mínim responsables i operaris de l’empresa de construcció que està executant els treballs tenien intenció d’acudir sobre lloc per avaluar l’impacte de l’incendi i de l’actuació que van haver de fer-hi els bombers.

Etiquetes

Comentaris

Trending