Bombers i COEX consideren puntual i sense transcendència el despreniment de la Traba

Els responsables dels dos departaments han retirat els rocs que han caigut a la CG-2 aquest matí i no han hagut de fer ni cap mena de sanejament a la zona

Els efectius de seguretat treballant sobre el lloc.
Els efectius de seguretat treballant sobre el lloc.

Tant els bombers com el servei de conservació i manteniment de carreteres (COEX) consideren un fet puntual i sense cap més transcendència que l’haguda el petit despreniment de rocs que hi ha hagut aquest matí a la zona de la Traba, a Canillo. Els bombers han estat mobilitzats per la caiguda de les pedres a la CG-2 i han acudit com acudeixen a avisos de la mateixa naturalesa. Però més enllà de constatar que un dels rocs havia impactat lleument als baixos d’un autobús de línia no s’ha comprovat cap altre dany.

Fonts del cos de bombers han assegurat que el roc més gran dels despresos feia uns 45 centímetres. Pel despreniment s’ha mobilitzat tant a la policia com al servei de circulació de Canillo. També han acudit operaris del COEX per retirar les pedres. Una vegada fetes les tasques de neteja, s’ha donat per finalitzada l’actuació, que ha suposat que per precaució, durant uns 20 minuts, s’hagi fet pas alternatiu a la via.

El bus afectat, a l'esquerra, i, al fons, els bombers, amb un agent de circulació en primer terme.

Relacionat

Un petit despreniment de rocs a Canillo enxampa un bus de línia

Les fonts consultades tant dels bombers com del COEX consideren que no hi ha un risc suplementari ni aparent en el lloc on hi ha hagut la petita caiguda de roca i, de fet, ni tan sols ha calgut, segons les fonts, fer cap tipus de sanejament especial.

Etiquetes

Comentaris

Trending