Un petit despreniment de rocs a Canillo enxampa un bus de línia

L’ensurt, que ha obligat a fer pas alternatiu durant prop de mitja hora a la zona de la Traba, ha tingut lloc poc després de les 6 del matí

El bus afectat, a l'esquerra, i, al fons, els bombers, amb un agent de circulació en primer terme.
El bus afectat, a l'esquerra, i, al fons, els bombers, amb un agent de circulació en primer terme.

Un petit despreniment de rocs a la zona de la Traba, a Canillo, molt a prop de la cascada de les Moles, ha afectat lleument un autobús de línia, que donat l’ensurt s’ha hagut de parar tot alertant el seu conductor els cossos de seguretat i emergència. L’ensurt ha passat poc després de les sis del matí i per la manca de visibilitat i mentre no es tenia clar què havia passat, entre la policia i els agents de circulació de Canillo han fet pas alternatiu.

Diversos conductors que aquella hora anaven a treballar han hagut d’esperar mentre no se’ls donava pas. La situació ha durat poc menys de mitja hora, quan s’ha reprès la normalitat. No ha estat fins que equips dels bombers s’han desplaçat a la zona i, per tant, s’ha pogut estar pendent de la muntanya rocallosa que s’ha restablert la normalitat viària per la CG-2, humida per les precipitacions suaus caigudes de matinada.

Diversos rocs, de no gaire dimensió, s’haurien després fins a la via, i algun d’ells ha topat contra el vehicle, que circulava en direcció nord. Sortosament, ni els danys materials són significatius. Però l’ensurt sí que ha estat considerable. També s’ha avisat equips del COEX perquè netegessin la calçada. Amb claror de dia s’haurà de fer una revisió de l’indret per determinar si hi cal fer algun tipus d’actuació.

Comentaris

Trending