L’avís d’un veí permet localitzar difunt al seu domicili un home de 61 anys

Aquest dimarts es faran les proves forenses i les relatives a la Covid per intentar esbrinar les causes de la defunció del resident en un pis del carrer de l’Aigüeta d’Andorra la Vella

Ambulància dels bombers.
Ambulància dels bombers. Toni Solanelles

Se li feia estrany no veure el veí durant tants dies. Potser des del dia de Reis. Preocupat de no saber-ne res, finalment ha decidit alertar els cossos de seguretat i salvament a primera hora d’aquesta tarda. Finalment, agents de policia s’han presentat al domicili de l’home que feia dies que no era vist per altres residents a l’escala, al carrer de l’Aigüeta d’Andorra la Vella, a la zona de Prada Ramon. Quan els policies finalment han pogut accedir a l’interior de l’habitatge s’han trobat  difunt el cercat.

Tenia 61 anys i vivia sol, tot i que aparentment tenia més família al Principat. Responsables judicials, de la fiscalia i de diferents cossos de salvament i seguretat s’han traslladat al lloc per fer el pertinent aixecament de cadàver. En principi, segons les fonts consultades, no hi hauria indicis de criminalitat. En les properes hores, ja durant la jornada de dimarts, es faran les proves pertinents, segons fonts judicials. S’haurien de fer com a mínim les anàlisis forenses -autòpsia- i una TMA post mortem per descartar (o no) que la defunció no tingui a veure amb el virus.

Comentaris

Trending