Una altra festa als carrers del Pas eleva encara més la indignació dels veïns

(AMB VÍDEO) La celebració, que aplega de ben segur més de cent persones, s’està fent a l'avinguda d'Encamp sense respectar cap mesura de seguretat per la pandèmia

https://youtu.be/gqscx1rIXw4

Els veïns del Pas de la Casa fa temps que han esgotat la paciència amb les aglomeracions que es viuen als carrers quan es fa de nit. Quan l’oci nocturn encara està tancat per culpa de la sisena onada del coronavirus, la festa es trasllada a l’aire lliure. Aquest dijous la història s’ha tornat a repetir, com evidencien les gravacions de denúncia a les xarxes socials.

Com ha succeït en dies anteriors, novament la caiguda de la nit ha estat una mena de tret de sortida per als incidents. De nou, com si una discoteca a l’aire lliure, són molts els joves (i alguns no tan joves) que s’apleguen al carrer, en aquest cas a l'avinguda d'Encamp, al costat de la zona de pistes. Les imatges penjades a xarxa permeten veure desenes de persones, fins i tot més de cent, ballant sense cap problema. En aquest cas sembla que hi participen turistes belgues que passen uns dies a la localitat. Ni record de la pandèmia que encara afecta el país i tot el món.

I la indignació va en augment. Més quan es té la sensació que alguns locals, en lloc d’intentar ajudar a evitar aquestes situacions, fins i tot hi col·laboren. I, també, que la policia hauria de ser més proactiva a l’hora d’actuar, ja que queda clar que s’estan incomplint de forma flagrant vàries de les restriccions encara vigent.

Més enllà de l’aspecte sanitari i, evidentment, de la molèstia que genera el so, via xarxes diversos veïns han lamentat la imatge que s’està donant. També posen en relleu que, el fet que els lavabos de la zona de pistes estiguin tancats provoca que molts dels assistents a aquestes festes improvisades acabin fent les seves necessitats també a la via publica.

Comentaris (7)

Trending