S’adorm al lavabo d’una discoteca i acaba tancada dins el local

Turista de 32 anys ha hagut de mobilitzar aquest matí els serveis d’emergència del Pas de la Casa perquè l’anessin a ‘rescatar’

Comentaris

Una imatge d'arxiu de la porta principal d'entrada al local.
Una imatge d'arxiu de la porta principal d'entrada al local. ARXIU

Una clienta d’un bar musical-discoteca del Pas de la Casa ha hagut de mobilitzar aquest matí els serveis d’emergència de la localitat fronterera per tal que l’anessin a ‘rescatar’ vist que s’havia quedat tancada dins del local d’oci nocturn. Segons semblaria, la dona, turista de 32 anys, en un moment donat de la nit ha anat al lavabo i s’hi ha quedat adormida. I quan la discoteca ha tancat portes no ha parat compte que la clienta romania encara dins de les dependències.

Les fonts consultades no han pogut confirmar per quin motiu la turista s’hauria quedat adormit a l’interior del lavabo. Si és que, per exemple, es trobava indisposat o es trobava sota els efectes d’una embriaguesa prou notable com que l’hagués impedit reaccionar més ràpidament. El que està clar és que s’ha quedat adormida, tancada, i quan s’ha despertat no podia sortir del local.

Segons les fonts consultades, la dona ha començat a demanar ajuda -al servei de circulació del Pas, a la policia- una estona abans de les 7 del matí. Des d’aquell moment s’ha començat a mobilitzar tot plegat per aconseguir trobar algú que pogués obrir les instal·lacions i la turista adormida en l’esmentat bar musical, al carrer Bearn del Pas, en pogués sortir. Pràcticament s’han tardat dues hores a poder obrir les portes i que la dona, que es trobava en perfecte estat de salut, pogués sortir de la discoteca.

Comentaris (5)

Trending