Tot està a punt per a l’inici d’un Andorra Mountain Music pendent de la meteorologia

El concert de Martin Garrix inaugura aquest dissabte l'edició d'hivern del festival a un Estadi Comunal que es pot omplir tot i la previsió de mal temps

Aquest divendres es feien els darrers retocs al recinte.
Aquest divendres es feien els darrers retocs al recinte. CCT

El concert de Martin Garrix inaugura aquest dissabte l'Andorra Mountain Music a l'Estadi Comunal Joan Samarra d'Andorra la Vella. Serà a partir de les nou del vespre. Les actuacions s'iniciaran a les sis amb Justin Mylo & Brian Cross & Alex Now. A partir de les deu serà el torn de John Holt & Haj. Amb més de 27 senzills i un àlbum d’estudi publicat el 2016, Martin Garrix, ja és un veritable referent del gènere electrònic.

 

Tot està a punt per l'inici de l'Andorra Mountain Music.Després de l'experiència de l’Andorra Mountain Music del passat estiu a Soldeu, torna la millor música electrònica a Andorra amb una edició d’hivern. El recinte, que té una capacitat per a 4.000 persones, compta amb un escenari cobert, un espai molt ampli a l’aire lliure. Només el mal temps pot fer la guitza als assistents. El ritme de venda d'entrades pot fer que l'Estadi Comunal s'ompli per al concert del DJ holandès Martin Garrix. Les properes actuacions seran les de Tiesto (26 de febrer), Timmy Trumpet (5 de març) i el duet Dimitre Vegas i Like Mike (12 de març).

Una part del tram que estarà afectat.

Relacionat

L’Andorra Mountain Festival provocarà talls de trànsit i canvis en les línies de clípol

La celebració dels concerts d'aquest dissabte provocarà talls de trànsit i se suprimiran algunes de les parades del clípol. El pas a nivell per a vianants que creua la CG1 a l'altura de l'Estadi Comunal estarà tancat, però s'habilitarà un de provisional a la zona del pont de Prada MotxillaL'inici del festival es va ajornar dues setmanes a causa de la pandèmia.

Comentaris (3)

Trending