Una societat amb participació andorrana opta a l'explotació de l'estació d'esquí de Manzaneda

El Taller d'Enginyeria Ursúa SL amb dos accionistes del Principat aspira amb una altre empresa a la concessió que es decidirà el mes d'octubre

Remuntador de Manzaneda obert a l'estiu pels practicants de bike trial.
Remuntador de Manzaneda obert a l'estiu pels practicants de bike trial. Estación de Manzaneda

El Taller d'Enginyeria Ursúa SL, amb seu a Lleida i amb dos accionistes d'Andorra opta a la concessió per explotar l'estació de muntanya de Manzaneda a Ourense. L'altre empresa és Stem Internacional, ubicada a Tolosa i dirigida per un antic col·laborador de Saetde i de Pas Grau Internacional (PGI). La concessió es farà el mes d'octubre.

Ursúa té una relació molt estreta amb l'andorrana Serveis i Enginyeria de Muntanya (Semsa) per bé que es tracta d'empreses independents. La gestió d'Ursúa és facilitar els tràmits administratius i legals dels clients de Semsa als seus clients del mercat internacional. Creada el 1988  és una empresa d’enginyeria i consultoria, que dedica la seva activitat principal a l’assessorament, la planificació, la programació, el desenvolupament i la gestió integral de projectes de transport i esportius de muntanya.

Ursúa és candidata a gestionar l'estació de Manzaneda i s'ha presentat a un concurs que encara no té resolució a causa de la pandèmia de la Covid-19. L'anunci de licitació preveu un pressupost inicial de 580.800 euros, així com un termini de tres anys, que pot ser prorrogat per dos més.

Manzaneda és l'estació d'esquí més occidental d'Europa i va ser una de les primeres d'Espanya en apostar per la desestacionalització i oferir un ampli ventall d'activitats per a gaudir de la muntanya durant tot l'any. Disposa de 16 pistes homologades d'esquí d'alpí i d'esquí de fons. Compta també amb allotjament, pavelló poliesportiu i piscina.

Etiquetes

Comentaris

Trending