La situació econòmica actual del país amoïna els impulsors de la Constitució

Trobada anual dels membres de la Comissió Permanent del Consell General i de la Comissió Especial encarregada del procés constituent

Els participants en la trobada.
Els participants en la trobada.

La situació econòmica que actualment viu el país i l’equilibri institucional, amb el debat entre altres coses de la despenalització de l’avortament, són dues de les qüestions que més van tractar, de manera informal, els nou integrants-impulsors de la Carta Magna que es van reunir aquest dissabte en la tradicional trobada anual.

En aquesta ocasió, a invitació de l’exsubsíndic Josep Marsal, els membres de la Comissió Permanent del Consell General i de la Comissió Especial encarregada del procés constituent (1992-1993) es van trobar a les Pardines. Enguany el debat dels exsíndics i exconsellers generals va permetre posar sobre la taula força opinions i comentaris a l’entorn de la situació econòmica del país i l’equilibri institucional que estableix la Constitució del 1993.

A la trobada hi van assistir Josep Areny, Joan Santamaria, Jordi Farràs, Josep Marsal, Miquel Aleix, Albert Gelabert, Ladislau Baró, Enric Casadevall i Jaume Bartumeu.

Comentaris (1)

Trending