Seguiment massiu de la campanya de recollida d'aliments de la Creu Roja

La població esta donant suport des d'aquest dissabte en els divuit supermercats que s'hi han adherit en una acció que es farà fins aquest diumenge

Comentaris

Un carret amb productes aquest dissabte en un centre comercial d'Andorra la Vella.
Un carret amb productes aquest dissabte en un centre comercial d'Andorra la Vella. Altaveu

La campanya solidària de recollida d'aliments i productes de primera necessitat de Creu Roja Solidària està superant totes les expectatives. La població s'està implicant en l acció que està tenint una resposta massiva.  L'objectiu és recollir aliments a favor de les persones que s’enfronten a una situació social greu.  La campanya ha mobilitzat més de 100 voluntaris en els divuit establiments col·laboradors.

Gràcies a la col·laboració d’aquests 18 establiments, la recollida és possible a totes les parròquies i també al Pas de la Casa, de dissabte a diumenge en els horaris d’obertura habituals d’aquests establiments. L’entitat fa una crida a la població per què s’impliqui i cedeixi productes alimentaris bàsics com pastes, arròs, olis, conserves, aliments per a infants i nadons... i també productes d’higiene i de neteja per a la llar. Els únics articles que no es podran donar són productes frescos com carn, embotits, peix, formatges i làctics. Els carrets que es van omplint es van dipositant en un magatzem dels centres comercials. Auesta recollida d'aliments va destinada als afectats per les conseqüències del coronavirus i serà repartida per dues vies, parroquialment pels seus mossans i directament des de Creu Roja per qui sol·liciti l'ajut. Les voluntàries, presents en un centre comercial d'Andorra la Vella han destacat la bona acollida de la iniciativa.

La Creu Roja disposa des de fa poc, d’un local cedit per uns particulars i situat just davant de la seu social que serà el punt d’emmagatzematge i de repartició de les donacions. És la primera campanya d’aquest caire que organitza l’entitat, una acció que s’ha vist accelerada per la Covid-19 i les conseqüències socials que estan apareixen. Aquesta iniciativa és només possible gràcies a la col·laboració dels següents centres comercials que seran els punts de recollida de la campanya d’enguany: Canillo: Caprabo; Encamp: Super U / Record II / Eclerc; Pas de la Casa:  Hiper Pas II / Pyrénées; Ordino: Comerç Babi; La Massana: Establiments Garrallà / Dia / Caprabo; Andorra la Vella: Pyrénées / Andorra 2000 / Super U / Caprabo Fresh / E-Leclerc; Sant Julià de Lòria: River / Sant Eloi; Escaldes Engordany: Caprabo illa Carlemany.

 

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending