Rosa Maria Sabaté és escollida nova Fallaire Major de les Valls d’Andorra

El col·lectiu fallaire s’ha reunit aquest diumenge a Incles per fer la tradicional recerca de l’argolla de Fontargent, una activitat que ha permès Èric Almeyda convertir-se en Fallaire Menor d’Andorra la Vella

Èric Almeyda i Rosa Maria Sabaté, al centre, amb els seus antecessors.
Èric Almeyda i Rosa Maria Sabaté, al centre, amb els seus antecessors. FALLAIRES

La fallaire del Puial d’Andorra la Vella Rosa Maria Sabaté serà la Fallaire Major de les Valls d’Andorra enguany. Mentrestant, Èric Almeyda serà el Fallaire Menor i, per tant, qui liderarà els fallaires de llum de la capital. Tots dos, amb els seus respectius equips, han estat els guanyadors de la recerca de l’argolla de Fontargent, a Incles.

Aquest diumenge al matí el col·lectiu fallaire d’Andorra s’ha reunit a Incles per fer la tradicional recerca de l’argolla. La recerca de l’argolla de Fontargent és l’activitat a través de la qual els fallaires de tot el país escullen el nou fallaire major. Es tracta d’un joc de pistes al fons de la Vall d’Incles amb diferents proves d’orientació per al vall i de coneixement fallaire.

Com s’ha dit, ha resultat guanyadora Rosa Maria Sabaté del Puial d’Andorra la Vella després que amb el seu equip hagin trobat el clau d’or penjat de l’argolla. Els fallaires de llum d’Andorra la Vella han escollit el Fallaire Menor d’Andorra la Vella. L’honor ha recaigut en l’Èric Almeyda que amb el seu equip ha trobat el clau de plata que el distingeix.

IMG 6355
Els participants al joc de pistes. | FALLAIRES

El relleu es farà el dia 23 de juny a l’acte de la Plaça del Consell General després de la rebuda de la Flama del Canigó. Aquest cap de setmana una seixantena de fallaires de tot Andorra s’han reunit a AINA per fer la tradicional trobada nacional a AINA. Els fallaires han anat arribant a la casa de colònies al llarg de la tarda vespre del dissabte 11, per compartir el sopar i l’activitat nocturna. Al matí d’aquest diumenge s’ha dut a terme la recerca de l’argolla de Fontargent: una de les dues candidates havia de trobar el clau d’or que penja d’una argolla de plata.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending