Retirat el Vitara, refeta la tanca i continuïtat de les obres a l’aparcament de la plaça de braus

El vehicle accidentat la matinada de dissabte i que, sortosament, no va tenir conseqüències greus per als seus ocupants s’ha tret del damunt de la caseta dels obrers que fan els treballs previs a l’emplaçament de la vela per al Cirque du Soleil

La tanca ja soldada amb la provisional al davant, la caseta ja sense el Suzuki i, de fons, els obrers.
La tanca ja soldada amb la provisional al davant, la caseta ja sense el Suzuki i, de fons, els obrers. Toni Solanelles

Ha estat, malauradament, una de les atraccions del cap de setmana: el Suzuki Vitara panxa enlaire que des de la matinada de dissabte s’estava al sostre enfonsat de la caseta prefabricada dels obrers que estan fent els treballs d’obra civil per emplaçar a l’aparcament de l’antiga plaça de braus la vela del Cirque du Soleil. Després de dos dies llargs al lloc on va caure, aquest matí, amb l’ajuda d’una grua, s’ha retirat el vehicle.

Sortosament, tot i l’aparatositat de la caiguda, els seus ocupants només es van fer ferides lleus. Aquest dilluns, el Vitara ha estat retirat, s’ha instal·lat una nova caseta sense la repercussió de l’impacte que patia l’anterior i s’ha tornat a soldar la tanca que limita l’aparcament amb la voravia, i que producte de la relliscada en fer la rotonda, el tot-terreny es va endur. Tot en ordre doncs.

El Vitara encara damunt on va caure, la matinada de dissabte a diumenge.
El Vitara encara damunt on va caure, la matinada de dissabte a diumenge. Toni Solanelles

I els obrers que han continuat treballant, en una obra que té molt més impacte del que semblava a l’inici, tot i que ja fa uns dies durant la sessió de consell de comú d’Andorra la Vella es va explicar amb més detall l’actuació. El juliol, aquell espai ha de ser l’escenari del nou espectacle de la companyia canadenca, que després de dos anys d’absència al Principat per la pandèmia hauria de tornar a ser un reclam per al turisme.

Comentaris (1)

Trending