Representació de l’obra “Troianes” per commemorar el Dia Internacional de les Dones

Govern també incorporarà la frase la frase “8M Dia Internacional de les Dones” als panells lumínics de circulació

Cartell de Troianes
Cartell de Troianes

El pròxim  8 de març es celebra el Dia Internacional de les Dones i Govern organitza la representació de l’obra de teatre “Troianes. Dones a les portes de la ciutat en flames”, a càrrec de la Jove Companyia Nacional d’Andorra. Aquesta és una de les accions que es durà a terme, així com la incorporació de la frase “8M Dia Internacional de les Dones” als panells lumínics de circulació del país.

“Troianes. Dones a les portes de la ciutat en flames” és una versió de Juanma Casero sobre el text d’Eurípides que uneix textos de Racine, Ibsen i Sartre amb articles periodístics i testimonis de dones en conflictes bèl·lics, buscant oferir una peça teatral que faci d’altaveu i ens aproximi a les realitats de la nostra societat. La representació anirà a càrrec de la Jocand i tindrà lloc aquest dissabte 4 de març al Teatre Comunal d’Andorra la Vella a les 19 hores.

Una altra de les accions que l’executiu durà a terme per commemorar el Dia de la Dona serà la incorporació de la frase “8M Dia Internacional de les Dones” als panells lumínics de circulació del país, principalment durant la pròpia jornada del 8 de març i fins al 12 de març en català, castellà, francès, anglès i portuguès.

També s’han repartit 700 llaços blancs a l’Administració pública, als comuns i a les parapúbliques per tal que els treballadors els puguin portar durant el 8 de març. Per últim, es realitzaran xerrades a les diferents residències de gent gran del país sobre el paper de la dona en la societat.

Etiquetes

Comentaris

Trending