Rep una factura de més de cinc mil euros per l’ús del telèfon mòbil a Andorra

Un ciutadà belga va deixar l'aparell als seus fills perquè veiessin dibuixos animals i ha fet quinze trucades al servei de clients del seu operador per aconseguir, que de moment, li suspenguin el cobrament

Un usuari amb un mòbil.
Un usuari amb un mòbil. ARXIU

Un ciutadà belga ha rebut una factura de 5.546,19 euros per la utilització del telèfon mòbil durant les vacances a Andorra. L'home deixava l'aparell als seus fills per mirar dibuixos animats. Va rebre un missatge notificant que el seu consum d'internet fora de la comunitat europea havia superat els 50 euros i la seva connexió es va tallar.

Ja fora d'Andorra va rebre un altre missatge on se li notificava que el seu consum a Andorra havia estat de 400 megues i que la factura pujava a 5.546,19 euros. Segons informen diversos mitjans de comuncació belgues, des de la seva tornada a Bèlgica contacta cada dia amb el servei de clients del seu operador -Telenet-, sense rebre cap resposta concreta tret i que, pel moment, li han suspès el cobrament. La seva connexió 4G continua tallada. L'home atribueix el problema a un error del empleats de la companyia ja que no van bloquejar el consum quan se supera una xifra concreta tot i haver enviat un sms.  Les factures elevades per itinerància a Andorra són habituals.

 

Etiquetes

Comentaris (9)

Trending