Recta final de les cotitzacions de la CASS en format paper

El mes vinent acaba el termini i s'hauran de realitzar a través del portal de la parapública accedint amb un certificat digital que encara no tenen 143 declarants dels 9.638 actius

Comentaris

Una imatge de l'accés principal a la CASS.
Una imatge de l'accés principal a la CASS. Toni Solanelles

Les cotitzacions de la Caixa Andorra de la Seguretat Social (CASS) en format paper tenen els dies comptats i ja no es podran fer per aquest sistema a partir del pròxim 30 de setembre. Totes les declaracions es realitzaran a través del portal de la CASS accedint amb certificat digital.

Serà el final d'una època del paper que va signar la seva sentència pel un decret del 9 de setembre del 2020 que va aprovar el Govern i que modificava el procediment de cotització i recaptació de la Seguretat Social. Des d'aquella data, les empreses o patrons domèstics amb un sol treballador que en data 16 de setembre del 2020 rebien el full de cotització per mitjà telemàtic o en paper podien continuar rebent-lo per aquests mitjans fins el pròxim 30 de setembre.

Per sol·licitar el certificat digital es pot demanar cita prèvia a l'adreça https://www.cass.ad/no-faci-cues o trucant al 870 871. De tota manera, la CASS està trucant aquests dies els patrons per informar-los del final de la termini. Se'ls farà una formació i es demana que portin l'ordinador portàtil per introduir el programari. Ara queden 143 declarants dels 9.638 actius que encara no tenen certificat digital.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending