Recta final de les cotitzacions de la CASS en format paper

El mes vinent acaba el termini i s'hauran de realitzar a través del portal de la parapública accedint amb un certificat digital que encara no tenen 143 declarants dels 9.638 actius

Comentaris

Una imatge de l'accés principal a la CASS.
Una imatge de l'accés principal a la CASS. Toni Solanelles

Les cotitzacions de la Caixa Andorra de la Seguretat Social (CASS) en format paper tenen els dies comptats i ja no es podran fer per aquest sistema a partir del pròxim 30 de setembre. Totes les declaracions es realitzaran a través del portal de la CASS accedint amb certificat digital.

Serà el final d'una època del paper que va signar la seva sentència pel un decret del 9 de setembre del 2020 que va aprovar el Govern i que modificava el procediment de cotització i recaptació de la Seguretat Social. Des d'aquella data, les empreses o patrons domèstics amb un sol treballador que en data 16 de setembre del 2020 rebien el full de cotització per mitjà telemàtic o en paper podien continuar rebent-lo per aquests mitjans fins el pròxim 30 de setembre.

Per sol·licitar el certificat digital es pot demanar cita prèvia a l'adreça https://www.cass.ad/no-faci-cues o trucant al 870 871. De tota manera, la CASS està trucant aquests dies els patrons per informar-los del final de la termini. Se'ls farà una formació i es demana que portin l'ordinador portàtil per introduir el programari. Ara queden 143 declarants dels 9.638 actius que encara no tenen certificat digital.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.