‘Recerques actives’ de dues gosses perdudes al Principat: la Lua i la Nube

L’eurasier desapareguda el 5 d’agost camí del Siscaró hauria estat localitzada al sud de França però no se l’ha aconseguit atrapar mentre que la jove galgo es troba a faltar des del 2 de setembre

Una imatge de Nube, una galgo que ara té cinc mesos i està perduda des del 2 de setembre.
Una imatge de Nube, una galgo que ara té cinc mesos i està perduda des del 2 de setembre.

Diversos col·lectius animalistes, ja sia de caràcter particular o aixoplugats sota entitats o associacions, mantenen obertes la recerca de dues gosses que fa dies que van desaparèixer. Es tracta de l’eurasier Lua i la galgo Nube. Cap de les dues no s’ha aconseguit atrapar malgrat que de la primera, tot i que amb informacions contradictòries, se l’hauria vist al sud de França. En tot cas, els propietaris de l’una i de l’altra demanen que no es deixi de buscar.

A nivell intern, Laika seria qui estaria al front de la recerca de Lua (encara que també hi ha particulars activats), tot esperant indicacions d’una protectora del sud de França integrants de la qual haurien comunicat les darreres hores que havien vist la gossa, que estan convençuts que és ella, però que no s’ha deixat agafar. La informació que es dóna, en funció de qui la dóna, però, és controvertida. El que és clar és que l’animal continua esgarriat. La gossa està perduda des del 5 d’agost, quan amb uns amics dels seus propietaris, tots de Madrid, es va perdre de camí cap al Siscaró.

Més recentment, el 2 de setembre a Encamp, es va escapar una galgo de 5 mesos que havia estat adoptada recentment. Nube va fer una estrebada i es va deixar anar de la seva propietària, que no va poder sostenir l’embranzida de l’animal. La galgo va amb la corretja posada i un arnés amb tres punts anti-escapament. Això pot facilitar-ne la seva captura, però també que es quedi enganxada en qualsevol lloc. Aquest dilluns un grup de particulars l’està recercant per la zona de Ransol.

Etiquetes

Comentaris

Trending