Quim Salvat col·labora amb Unicef Andorra amb la seva cançó ‘Un nou món (Només tenen por)’

El cantant ha donat quatre capses amb temàtica de la Covid-19, per un valor de 200 euros, corresponents a la campanya Regala Futur

El cantant, Quim Salvat, amb la seva donació a Unicef
El cantant, Quim Salvat, amb la seva donació a Unicef

El cantant, Quim Salvat, ha col·laborat amb Unicef Andorra, concretament, per la nova campanya iniciada des de l’associació #RegalaFutur. Salvat ha fet una donació per valor de 200 euros, que corresponen a quatre capses amb temàtica de la Covid-19. Els diners han sigut recaptats amb la seva cançó ‘Un nou món (Només tenen por)’.

Al 2018, Salvat va donar la seva cançó, que es va poder començar a escoltar durant un concert que va tenir lloc al Hard Rock Café durant la campanya d’Unicef #CadaVIDAcompta. El músic, en aquest esdeveniment, va fer públic que tots els beneficis de la seva futura venda via plataformes digitals serien donacions per als projectes de l’associació, i així ha sigut.

Albert Mora, Laura Álvarez i Sarah Sigaudès presentant la campanya d'Unicef Andorra.

Relacionat

L’ajuda arriba encapsada

Amb la campanya #RegalaFutur, Unicef Andorra es compromet a enviar capses preparades amb diverses temàtiques als països que més ho necessiten. Les que ha comprat Salvat porten al seu interior tots els elements que ajuden a combatre la Covid-19. L’associació anirà preparant diferents tipus de capses segons l’època de l’any, per exemple, al setembre, es prepararan equipades per als col·legis. També es dóna la possibilitat de personalitzar-les.

Etiquetes

Comentaris

Trending