L’ajuda arriba encapsada

Unicef Andorra inicia la nova campanya ‘Regala futur’ per millorar les condicions de vida dels infants més vulnerables del món

Cada una de les capses conté tot allò que pugui ser necessari per millorar un aspecte de la vida dels nens. Potser la salut, l’àmbit educatiu, la seva alimentació... Fins i tot, un barreig de totes. “Les persones poden escollir quins productes van, però també en tenim ja preparades i una mica temàtiques, que variaran segons les necessitats i el moment de l’any”, ha explicat Sarah Sigaudès, encarregada de la campanya ‘Regala Futur’, d’Unicef Andorra.

Posada del cartell promocional 'Regala Futur'
Posada del cartell promocional 'Regala Futur'

Ara mateix, les capses que s’estan preparant des de l’associació contenen els productes necessaris per combatre i prevenir la Covid-19 a les zones més vulnerables. “Enviem guants, mascaretes... A l’agost i el setembre, per exemple, prepararem kits escolars. Al març de l’any que ve tenim pensat centrar-nos en l’aigua i inclourem pastilles potabilitzadores”, indica Sigaudès. Aquests regals són molt més que simples productes per facilitar la vida. En moltes ocasions, poden suposar un canvi transcendental per al futur dels infants més vulnerables del món.

“Hi ha encara molts llocs on calen aquests materials, i hem volgut començar preparant aquestes caixes per ser un suport a tots aquests llocs que continuen lluitant amb la Covid-19 sense els nostres recursos”

Iniciar amb aquesta capsa ‘tematitzada’ amb la pandèmia ha sigut premeditat. Tot i que aquí sembla que la Covid-19 està disminuint i es veu a l’abast tenir vacunes, no a tot el món és així. “Hi ha encara molts llocs on calen aquests materials, i hem volgut començar preparant aquestes caixes per ser un suport a tots aquests llocs que continuen lluitant amb la Covid-19 sense els nostres recursos”.

Crear o comprar aquestes capses és tan senzill com entrar a la web d’Unicef Andorra i buscar la campanya. Hi ha dues opcions, escollir personalment cadascun dels elements que formaran el teu regal, o agafar una de les ja preparades, amb un valor de 50 euros. “Nosaltres garantim que sempre hi arriben les capses on pertoca. Les enviem amb cotxe, vaixell o avió, si no es pot aplegar bé s’utilitzen tirolines, amb drons... Com sigui, però sempre hi arriben. Les maletes estan preparades per a poder llençar-se des d’un avió en el cas que calgui”, ha assegurat Sigaudès.

Una de les capses amb material escolar.
Una de les capses amb material escolar.

Unicef Andorra és la primera vegada que inicia una campanya d’aquestes característiques, tot i que aquestes capses ja es podien adquirir amb anterioritat. La idea inicial és que sigui anual i s’ha preparat un calendari on es determinen les temporades i les temàtiques corresponents a cadascuna d’elles. Però una vegada s’acabi, aquestes capses es podran continuar adquirint. “Volem que es pugui entendre que arribem a tot arreu, que vosaltres sou els herois fent aquestes capses, que voleu coses tangibles i us demostrem que els productes existeixen, igual que aquestes necessitats”, ha finalitzat Sigaudès.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending