La policia lliura diplomes de tirador d’alta precisió a sis agents

El curs s’ha desenvolupat entre el 13 i el 17 de juny i ha estat impartit per dos Brigadiers Chefs de la Police Nationale francesa

Els agents que han rebut els diplomes de tirador d'alta precisió.
Els agents que han rebut els diplomes de tirador d'alta precisió.

El cos de Policia ha lliurat els diplomes del curs de tirador d’alta precisió a sis agents aquest divendres, en una cerimònia que s’ha celebrat a l’Edifici Administratiu de l’Obac d’Escaldes-Engordany. La formació s’ha desenvolupat entre el 13 i el 17 de juny i ha estat impartida per dos Brigadiers Chefs de la Police Nationale francesa.

Els diplomes han estat lliurats a sis funcionaris de Policia. Tres d’ells adscrits al Grup d’Intervenció Policial de la Unitat d’Intervenció Tècnica de l’Àrea de Seguretat Ciutadana i Grups d’Intervenció Tècnica i tres al Grup de Formació de la Unitat de Policia Administrativa i Suport 1 de l’Àrea de Policia Administrativa i Suport.

El curs s’ha fet en quatre dies, del 13 al 17 de juny. Ha estat impartit per dos Brigadiers Chefs de la Police Nationale francesa dels centres d’Antibes i Montlignon, en el marc de les accions formatives que el cos porta a terme amb la col·laboració de l’Estat francès.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending