La Policia constata 105 infraccions en la campanya sobre ITV, cinturó i telèfon mòbil

Des del 6 al 19 de juny el Cos ha realitzat 342 controls específics en aquests àmbits per tal de conscienciar els conductors sobre certes actituds al voltant

Control policial a la rotonda de la Dama de Gel.
Control policial a la rotonda de la Dama de Gel.

El Cos de Policia ha realitzat del 6 al 19 de juny una campanya específica sobre ITV, el cinturó de seguretat i la utilització del telèfon mòbil al voltant. Concretament, s’han fet 342 controls i s’han constatat 105 infraccions. L’objectiu ha estat conscienciar els conductors en la necessitat de corregir determinades actituds indegudes i administratives en la carretera.

Durant la campanya s’han constatat un total de 105 infraccions. La que més s’ha detectat, amb un total de 40 conductors controlats per aquest motiu, ha estat per no fer ús el conductor o els passatges d’un vehicle del cinturó de seguretat. A continuació, la ITV ha sumat fins a 49 sancions. 37 d’elles per no presentar-se en el termini establert reglamentàriament i 12 per circular sense el distintiu, per no haver-se presentat a les proves reglamentàries o per no haver-les superat.

Altres sancions que s’han imposat durant aquest període han estat 14 d’elles per conduir utilitzant manualment dispositius de telefonia mòbil, de navegadors o de qualsevol tipus d’aparell incompatible amb l’atenció a la carretera. Únicament s’ha detectat una infracció per no fer ús dels sistemes de retenció infantil quan sigui obligatori.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending