Ordino comunica als propietaris de gossos que no cancel·larà la taxa sobre la tinença de cans

El comú ha argumentat que la decisió s’ha pres juntament amb els altres comuns i Govern i que no faran cap acció contrària en solitari

La taxa de tinença de gossos serà una de les novetats del nou any.
La taxa de tinença de gossos serà una de les novetats del nou any. ARXIU

El cònsol major d’Ordino, J.Àngel Mortés ha mantingut una conversa avui amb el portaveu del grup de propietaris de gossos, Jaume Vilamajó, per ratificar la voluntat de l’equip comunal de la parròquia d’implementar la taxa sobre la tinença de quissos el primer trimestre de l’any 2021 i dur a terme el primer cobrament l’últim trimestre del mateix any. Segons Mortés, la decisió ha estat consensuada juntament amb Andorra la Vella, Sant Julià de Lòria i la Massana i ha subratllat que, si els altres comuns no decideixen cancel·lar la mesura, ells no prendran una decisió diferent en solitari.

El cònsol major d’Ordino també ha defensat que la taxa servirà, tal com es va pactar amb Gos-SOS, pel manteniment dels espais per a gossos de la parròquia i per habilitar noves zones d’esbarjo, així com per ajudar econòmicament a les famílies amb cans a l’hora d’adquirir aliments o d’afrontar les factures del veterinari.

La trobada dels propietaris va reunir una cinquantena de ciutadans contraris a la taxa

Relacionat

Els detractors de la taxa sobre la tinença de gossos es reuniran amb els comuns

Pel que fa als altres comuns, el cònsol menor d’Andorra la Vella, David Astrié mantindrà una reunió telemàtica aquest dijous amb els detractors del tribut, coneguts com el moviment ‘Taxa 0’, Sant Julià fixarà una data per la trobada aquest divendres i la Massana els contactarà demà per acordar una cita. A més, Vilamajó ha anunciat que, després de les declaracions de mossèn Ramon en les quals es posiciona en contra de la mesura en qüestió, demanarà el suport dels diferents rectors eclesiàstics del país.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending