Els detractors de la taxa sobre la tinença de gossos es reuniran amb els comuns

Els impulsors del moviment ‘Taxa 0’ asseguren que l’única decisió que consideren legítima és castigar els incívics que no recullen les tifes i endurir les sancions d’aquest tipus

La trobada dels propietaris va reunir una cinquantena de ciutadans contraris a la taxa
La trobada dels propietaris va reunir una cinquantena de ciutadans contraris a la taxa

Els propietaris de gossos continuen organitzant-se amb l’objectiu d’eliminar la taxa sobre la tinença dels cans que alguns comuns volen implementar. El grup ha designat quatre representants, els quals han demanat reunions amb els comuns de Sant Julià, Andorra la Vella, La Massana i Ordino aquest matí. Les trobades es concretaran al llarg d’aquesta setmana i la demanda principal és la cancel·lació del tribut o, com a mínim, l’ajornament del cobrament fins a l’any 2024.

Després de la trobada d’alguns propietaris al comú de la capital el passat dijous, la qual va generar algunes discrepàncies entre el grup, els impulsors del moviment ‘Taxa 0’ van decidir nomenar quatre representants per tal de decidir de manera organitzada les accions que es faran per assolir el seu objectiu. I és que, encara que els diferents equips comunals van pactar un pagament de 25 euros anuals per cada gos -tret d’algunes excepcions-, l’única decisió que consideren legítima és castigar els incívics que no recullen les tifes i, si escau, endurir les sancions.

Un instant de la concentració.

Relacionat

Una cinquantena de persones es concentren en contra de la taxa als gossos

Les fonts consultades per l’Altaveu han declarat que, si després de les reunions els comuns continuen amb la voluntat d’implementar el tribut, s’adreçaran als ministeris d’Economia i d’Agricultura del Govern i també faran un escrit dirigit al Raonador del Ciutadà. “No pararem fins a aconseguir el nostre objectiu, pagar justos per pecadors no és la solució, sobretot si tenim en compte la situació econòmica que travessen moltes famílies”, han conclòs.

Etiquetes

Comentaris (7)

Trending