L’obra ‘Casa meva és casa teva’ ja llueix al Camí del Tamarro d’Andorra la Vella

La peça, donada per Émilie Klasen i Autea, és una instal·lació artística sensorial plena de color, però parant especial atenció a les diferents sensibilitats i adaptant els detalls a les necessitats de les persones que pateixen TEA

Muñoz, Menardia i Klasen en la visita a l'indret on s'ha instal·lat l'obra.
Muñoz, Menardia i Klasen en la visita a l'indret on s'ha instal·lat l'obra.

El Camí del Tamarro compta amb una nova atracció com és l'obra artistica d'Émilie Klasen, Casa Meva és Casa Teva, i que es fruit d'una donació de la mateixa artista com des d'Autea. Una instal·lació sensorial plena de color, però adaptada a les necessitats de les persones que pateixen Trastorn de l’Espectre Autista.

Casa Meva és Casa Teva, de l’artista Émilie Klasen, es va exposar a la quarta edició de la Biennal Internacional d’Andorra Land Art 2021. Ara, l’artista i l’Associació del Trastorn de l’Espectre de l’Autisme d’Andorra (AUTEA), han decidit donar-la al Comú d’Andorra la Vella perquè la gaudeixin els infants.

Amb aquesta voluntat, s’ha instal·lat en el Camí del Tamarro, ja que es tracta d’un espai freqüentat especialment per famílies. Una instal·lació artística sensorial plena de color i pensada per romandre al bosc, perquè convida els més menuts a jugar-hi, però, parant especial atenció a les diferents sensibilitats i adaptant els detalls a les necessitats de les persones que pateixen Trastorn de l’Espectre Autista (TEA).

Klasen i la presidenta d’Autea, Ana Muñoz, acompanyats pel conseller d’Aparcaments i Patrimoni natural, Gerard Menardia, han visitat l’espai per veure la instal·lació in situ.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending