Nova jornada de forts controls de la gendarmeria en els accessos a Andorra

La mobilització de forces de seguretat de dissabte va permetre la detenció de tres homes amb 30 cartrons de tabac a l'Ospitalet

Control a la RN20 a Tarascó.
Control a la RN20 a Tarascó. Altaveu

Els controls als accessos a Andorra seran sistemàtics després de l'anunci fet la setmana passada pel president francès Emmanuel Macron. S'han augmentat els efectius amb 200 policies i militars i el reforç d'un dron per controlar la frontera a tota la regió d'Occitània, des del Pas de la Casa i fins a la Jonquera.

Aquest diumenge a la tarda hi havia dos controls a Tarascó i un molt exhaustiu a la frontera del Baladrà. La mobilització de dissabte a l'Ospitalet s'havia traslladat un quilòmetres però amb les mateixes mesures, aturant cada vehicle i demanant el seu justificant de desplaçament. Dissabte van ser multats cinc conductors amb 135 euros cadascun en no disposar de cap declaració responsable.

En el mateix dispositiu van ser detingudes tres persones que anaven amb un cotxe amb 30 cartrons de tabac. La setmana vinent, probablement aquest mateix dilluns seran jutjats al tribunal de Foix i en la seva declaració a la policia han reconegut la seva culpabilitat.

Agents de la gerndarmeria fent els controls.

Relacionat

Controls exhaustius de la gendarmeria als vehicles que sortien d’Andorra cap a França
 

Els controls també es fan als trens que circulen des entre l'Ospitalet, Tolosa i la Tor de Querol. Els reforços de la policia i de militars fan que aquesta operació es dugui a terme en totes les freqüències del dia i de la nit mentre que abans es revisaven poques vegades els combois.

Etiquetes

Comentaris

Trending